torsdag 28. april 2011

Vår eller kanskje sommer?!

April har vært flott! Varmt og masse sol. Føler nesten at det er mai som går mot slutten, men det er jo bare april vi snart går ut av. Perfekte temperaturer for alle slags aktiviteter. Best av alt er å sitte ute og nyte sola i bikini - samt nyte grillmat langt utover kvelden.

Lokalavisa hadde en artikkel om en bonde som hadde sådd både kålrot og hvete en måned før en fjorårets sesong kunne starte. I fjor på denne dagen gikk vi på ski til fjells. I år er det nesten ikke snø igjen, spesielt ikke her på Østlandet. Håper vi ikke bruker opp sommeren nå.....

På lørdag er det klart for årets fineste skirenn, Skarverennet. Jeg gleder meg stort! Skarverennet er et flott skirenn i enda finere natur....Alle årene jeg har gått har været vist seg fra sin beste side. Den som ikke har deltatt i Skarven før, bør sitte klar 1.oktober for å melde seg på neste års renn. Anbefales på det sterkeste.

Jeg har holdt treninga litt igang. Har fått løpt litt og syklet litt, så er klar for sesongstart rett etter helga. Jeg har savnet løpeskoene mine i løpet av vinteren. Derfor gleder jeg meg stort til å delta i flere løp utover sommeren. Målet mitt denne sesongen er å løpe ned tiden min på maraton - under 2.40 skal jeg....
Derfor blir det endel løp, men sykle skal jeg også og mange timer på rulleski. Innimellom skal jeg også prøve å styrke opp mine fyrstikkarmer. Der føler jeg imidlertid at jeg har kommet et stykke på veien.

Ser fram mot fortsettelsen på denne våren og sommeren... Lista er lagt på løpinga og i slutten av september håper jeg å ha inkassert trippelseier i Birken 2011.
Neste sesong på ski er enda litt usikker - det som er sikkert er at det blir full satsing, men enda litt uskikker på hvor og med hvem.

Først skal jeg kjempe med det jeg har i Skarven på lørdag :) Formen føles helt OK og målet er å slå Ronnie. Slår jeg han, da har jeg gått fort...og da er jeg fornøyd! :)

Nyt sola og de herlige dagene!

OBS, OBS: Pass opp for huggorm i distriktet...Har allerede vært i nærkontakt med disse ekle skapningene...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar