mandag 7. februar 2011

Hjemme alene - igjen!!

Ja, det varte ikke lenge før Ronnie var på reisefot igjen. Heldigvis ikke lenge denne gangen. Hjemreise er satt til i morgen kveld eller senest onsdag ettermiddag. Oppdraget han er ute på nå er i forbindelse med ski VM i Holmenkollen som braker løs om 2,5 uke. Tipper både løpere, smørere og trenere begynner å bli spente....
Får bare håpe smørerne velger det sikre i motsetning til å prøve å finne opp kruttet. Blir vel litt trøkk hvis de går på en smørebommert i VM på hjemmebane.For å være ærlig gleder jeg meg stort til mandag den 7.mars. VM er ferdig og Ronnie har kun en WC-helg igjen denne sesongen.

I dag var det tidlig start med styrke sammen med Kalle....begynner å merke framgang både i styrkerommet og i form av bedre følelse ute på ski.
Rakk både skole og en god lunsj før jobb i dag. I morgen blir det en tidlig skitur før lang dag på jobb.

Glemte å skrive i forrige innlegg at jeg kom seirende ut fra Hallingrennet som ble arrangert i går. Knep seieren med en margin på ca 10 minutter og er fornøyd.

Til helgen er det klart for Spar-Cup på Beitostølen. Håper ikke værmeldingen slår til - det er meldt kaldt og det er fare for avlysning iallefall søndag....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar