torsdag 3. februar 2011

Nydelig vinterdag!

Våknet opp til strålende sol og nysnø. Må si det er ekstra stas å spise frokost sammen med noen og nå som Ronnie er hjemme blir det både kokt egg og ferskt brød.

I går kveld gikk jeg klubbrenn på Vind. Det var 2 runder i en 2,5 kilometer lang sløyfe. En veldig fin runde som det er mulig å gå maks fart fra start til mål. Ingen bratte bakker, men bakker det går an å gå ordentlig på ski. Ronnie gikk ikke, men han var med som "coach".
Fikk krasse tilbakemeldinger underveis, opp med armene, opp med munnen - pust skikkelig, bruk beina, ta i med armene, se opp i bakken og ta i mer i hvert skyv.... Det var ikke rent lite han gav tilbakemeldinger om. Fant fort ut at her måtte det mer teknikkterping til i høy fart. Alltid veldig OK å få beskjed om hva man må gjøre for å gå fortere på ski.

I dag ble det derfor en langtur skøyting med TEKNIKKFOKUS! Derfor ble planen om rolig langtur liggende igjen hjemme, for i dag skulle vi gå ordentlig på ski og da går det ikke an å bare pusle rundt.
Det ble 3 timer i strålende sol og kremføre. Hele tiden med Ronnie på bakskiene med formaninger om teknikk.

Det var 2 veldig fornøyde skiløpere som kom hjem til dusj og lunsj. En bedre start på dagen finnes ikke.


I morgen venter en økt styrke og deretter masasje hos supermannen Ole Henrik. En god start på fredag og en helg hjemme. Da har jeg vel bestemt meg for å gå Hallingrennet på søndag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar